sâmbătă, 31 iulie 2010

SFG are nevoie de TINE!


Daca va imaginati ca este usor sa pui de la cap la coada un eveniment important in ziua de azi fara a avea finantarea necesara, va inselati amarnic.

Ganditi-va ca trebuie sa ne organizam bugetul pentru tot ce avem nevoie la un festival international de film, unde oameni importanti iti vor calca pragul si vor trebui "rasfatati" cu de toate.

Ca voluntar si participant activ la organizarea acestui eveniment important care anul acesta a ajuns la cea de-a 7-a editie, admit ca zilnic te lovesti, involuntar de lipsuri. Problema? Banii!
Implicarea nu a lipsit niciodata si de asemenea nici daruirea cu care zilnic voluntarii si organizatorii lucreaza pentru a duce la bun sfarsit cel mai important eveniment international cu tematica gay din Romania.

Facem un apel la generozitatea dumneavoastra, a celor ce cred in multiculturalitate, diversitate, toleranta si spirit democratic, a celor care cred ca poate exista si in Romania o comunitate gay responsabila si unita, pentru a aduce si anul acesta in conditii decente, festivalul care timp de sase ani a scris o fila in istoria evenimentelor cinematografice din Romania.

Nu trebuie neaparat sa ai o firma, nu trebuie sa fii prea bogat ca sa-ti permiti. Fiecare banut, folosit cum trebuie, va sprijini cauza. Iar noi cei din comunitatea LGBT romaneasca, ar trebui sa fim constienti de importanta gestului nostru si de nevoia de implicare.


Fie ca sponsorizezi festivalul cu 10 lei, 50 de lei sau mai mult, fie ca ne cumperi tu unele produse necesare sau achizitionezi unele servicii, poti sa ne ajuti enorm. Contributia ta conteaza! Tu contezi!

Lista sponsorilor si a persoanelor fizice care vor sprijini acest festival va fi publicata pe site. Totodata, dupa terminarea festivalului, vom prezenta o situatie financiara a cheltuielilor.

Pentru a ne sprijini, contactati-ne la:
Fund Raising Coordinator
Claudiu Budai
claudiu.budai@serilefilmuluigay.ro
Tel. 0740 54 88 09

Contributia voastra conteaza! TU, contezi!

Un comentariu:

Sz Laci spunea...

Eu unul abia astept.
Sa coloram cerul? Cum adica? As vrea niste explicatii.