marți, 1 iulie 2008

Editie jubiliara de Festival Gay la Cluj-Napoca


Luna octombrie va fi marcata la Cluj-Napoca de organizarea celei de-a cincea editii a festivalului de film "Serile Filmului Gay" ("Gay Film Nights" Festival), festival a carui reputatie internationala creste de la an la an. Succesul de anul trecut i-a inspirat pe organizatori sa dezvolte evenimentul ca unul de prim rang si sa aduca pelicule din toate colturile lumii, la Cluj-Napoca.

"Aceiasi oameni. Aceleasi idealuri. Doar in aparenta diferiti!" este motto-ul editiei aniversale ce se va desfasura intre 13 si 19 octombrie 2008 in organizarea Be An Angel Romania, festivalul fiind un prilej de deschidere a comunitatii LGBT si a problematicii acesteia catre societatea romaneasca. "Prin intermediul artei incercam realizarea unei punti de comunicare si de cunoastere a oamenilor, indiferent de orientarea lor sexuala" spun organizatorii.In programul festivalului figureaza filme artistice cu tematica LGBT, o sectiune concurs, expozitii si spectacole, dezbateri, petreceri si alte evenimente surpriza. Ca in fiecare an, "Gala Premiilor Gay din Romania", va premia personalitatile vietii publice romanesti care s-au implicat sau au sprijinit comunitatea gay-lesbi din Romania.

Ca si la editiile precedente, intrarea va fi libera.Sunt asteptate productii pentru sectiunile: filme de lung metraj, documentare si filme de scurt metraj.

Cei interesati pot aplica pana la 1 octombrie 2008, la urmatoarele date de contact:
Be An Angel Romania
Str. Serpuitoare nr. 27
Cluj-Napoca, judetul Cluj, Romania
gayfilmnights@beanangel.ro
Site-ul festivalului: http://www.beanangel.ro/sfg

Niciun comentariu: